INFO     POŠTA     DOMOV

POLINI nadomestni deli za predelave motornih koles

Deli za predelavo so pretežno vsi na zalogi. Stalno imamo na zalogi komplete cilindrov, batov in izpuhov generacije Evolution V, dele vplinjačev Dell'Orto D19, variomate 9/75 A in B, ravno ozobljene primarne in sekundarne prenose, dirkalne sklopke SPEED CLUTCH, nastavljive jermenice SPEED DRIVE, stabilne vžigalne elektronike, trda vpetja motorjev, blažilce Bitubo in Paioli. Z naštetimi deli je dosegljivih okoli 20 KM pri skuterjih Piaggio, Malaguti, Aprilia, Yamaha in Peugeot.

Cenik delov
Cenik delov za predelavo in nadomestnih delov smo razdelili v pododdelke. Brskanje po ceniku bo, upamo, na ta način hitrejše, lažje in preglednejše. Mogoče se vam bodo ob iskanju porajala vprašanja o namembnosti delov, razlikah med njimi, možnostjo uporabe v drugih modelih motorjev itd. Vse informacije o predelavah in pripravi motorjev lahko dobite na našem naslovu. Zelo enostavno bo, če nam boste poslali vprašanje po e-pošti info@lindempa.si. Odgovor bo (trudili se bomo) hiter.

Kompleti valja in bata, batni obročki
Izpušni sistemi, čistilci zraka
Zobniški prenosi, motorne gredi, vžigalne elektronike
Izdelki Polini – Utah (variatorji, jermenice, sklopke, uteži ...)
Vplinjači, sistemi napajanja, sesalni kolektorji, lamele
Drobne stvari (rezervni deli, tesnila, vžigalne svečke ...)

OPOZORILO
Opozarjamo vas na dejstvo, da so vsi izdelki blagovne znamke Polini in nekateri Utah, namenjeni izključno pripravi vozil za tekmovanja. Tako dodelano ali predelano vozilo izgubi svojo homologacijo. Uporaba v cestnem prometu je nezakonita in zakonsko sankcionirana.