Prodajni program avtomobilska maziva - katalog (.pdf)
Prodajni program industrijska maziva in olja - katalog (.pdf)
INFO     POŠTA     DOMOV

OMV Slovenija d.o.o. in LINDE mpa d.o.o.

OMV AG, ustanovljena leta 1956, je ena od največjih avstrijskih industrijskih delniških družb in obenem vodilna integrirana grupacija za proizvodnjo nafte in plina v Srednji Evropi. V družbi OMV so s svojim poslovnim segmentom Rafiniranje in trženje aktivni v 13 srednjeevropskih državah ter v Turčiji, s poslovnim segmentom Iskanje in črpanje pa v 20 državah na petih celinah. Na slovenskem trgu je OMV prisoten že vse od leta 1992, ko je družba OMV AG skupaj z Istrabenzom in Ino ustanovila družbo OMV Istrabenz. Leta 2004 je družba OMV AG postala večinski lastnik podjetja, ki se je nato preimenovalo v OMV Slovenija, d.o.o.

Osnovna dejavnost OMV Slovenija je trgovanje z naftnimi derivati, ki ga dopolnjuje široka paleta servisnih storitev. Razvejana maloprodajna in veleprodajna mreža podjetja vključuje poslovne centre v vseh večjih slovenskih mestih in več kot sto bencinskih servisov po vsej Sloveniji.

Mreža bencinskih servisov je organizirana po načelu franšiznega poslovanja. Bencinski servisi so v partnerskem upravljanju in jih vodijo partnerji, s katerimi OMV Slovenija dobro in uspešno sodeluje. Na vseh območjih, kjer deluje, se dejavno vključuje v lokalna dogajanja, saj je eno izmed temeljnih načel poslovanja odgovornost do naravnega in družbenega okolja.

Linde mpa je ena pomembnejših slovenskih družb za trgovanje z mazivi in izdelki visoke tehnologije. Zaradi izkušenj, ugleda na trgu, dobro organizirane prodajne mreže in širokega kroga poslovnih partnerjev je OMV Slovenija svojemu dolgoletnemu poslovnemu partnerju Linde mpa v avgustu 2009 zaupala distribucijo vseh maziv blagovne znamke OMV za področje Slovenije.

Iskalec olja OMV
Proizvodnja (predstavitveni video)
OMV, uradno spletno mesto